Ambasadorul Rusiei la Bucuresti, convocat de urgenta la MAE dupa atacul virulent la adresa Custodelui Coroanei, MS Margareta!

31

​​Ambasadorul Rusiei la Bucuresti, Valeri Kuzmin, a fost convocat azi de urgenta la Ministerul Afacerilor Externe, dupa ce, pe 22 noiembrie, a lansat un atac fara precedent la adresa MS Margareta, Custodele Coroanei si sefa Casei Regale a Romaniei, au declarat pentru HotNews.ro surse oficiale.

Loading...

intr-o postare pe Facebook, pe 22 noiembrie, Ambasada Rusiei a publicat un asa zis „comentariu pentru presa”, intitulat „Despre fobiile istorice si geopolitice ale Custodelui tronului romanesc”. Practic, ambasada da o replica la discursul custodelui Coroanei, sustinut cu o seara inainte la „Seara Corpului Diplomatic acreditat la Bucuresti”.

„In spiritul celor mai grave fobii istorice cultivate inca in „Vechiul Regat” si cu nimic mai prejos decat standardele industriei de mainstream occidentale ce produce fake news, stiri false, Custodele Coroanei a decis sa probeze „mantaua de strateg geopolitic”, care are grija securitatii si bunastarii nu doar a propriului stat, ci si cel putin a unei jumatati din Eurasia si a intregului spatiu euro-atlantic. Din pacate, in comparatie cu grandiozitatea planului, concluziile si retetele propuse s-au dovedit a fi dureros de primitive si usor de recunoscut”, se arata in postarea Ambasadei.