Alpinistul Zsolt Torok a fost gasit mort in Muntii Fagaras. Ce mesaj a postat ministrul Mihai Fifor la adresa fostului membru USR!

5

Alpinistul care a fost gasit mort in Muntii Fagaras este celebrul Zsolt Torok. Ministrul de Interne, Mihai Fifor, a confirmat aceasta informatie si a postat un mesaj de ramas bun pe contul sau de Facebook.

Loading...

Alpinistul avea 45 de ani. El a doborat mai multe recorduri in alpinismul romanesc si mondial. Ministrul de interne Mihai Fifor a postat sambata pe contul de Facebook o fotografie cu Zsolt Torok insotita de mesajul: „Ramas bun, prieten drag… Dumnezeu sa te odihneasca in pace!”

Celebrul alpinist Zsolt Torok, care a decedat zilele trecute in Muntii Fagaras, a fost membru al USR. Insa secretarul general al PSD, Mihai Fifor, sustine ca alpinistul era „prieten” cu el.

Alpinistul care a disparut in Muntii Fagaras a fost gasit decedat, a anuntat sambata seful Salvamont Sibiu, Adrian David.

„Alpinistul roman a fost gasit decedat. Se pare ca a cazut din zona de abrupt”, a precizat salvamontistul.

Din pacate a fost gasit decedat. A cazut printre stanci in zona Virfului Negoiu”, au declarat, pentru Mediafax, reprezentantii Salvamont Sibiu.

Alpinistul a fost cautat mai multe ore de catre echipe ale Salvamont Sibiu si Arges, de jandarmi sibieni si argeseni dar si de un elicopter al MAI.