Alexandru Cumpanasu, avere fabuloasa din contracte cu statul! Incaseaza lunar aproape 20.000 de euro si detine nu mai putin de 7 case!

32

Alexandru Cumpanasu tine prima pagina a site-urilor de stiri, dupa ce a iesit la iveala ca este masterand la o universitatea din Elvetia fara sa fi terminat o facultate. Cel putin asa reiese din CV-ul sau, publicat de MainNews.ro. Candidatul la presedintie sustine ca, „din punctul meu de vedere, da, am studii superioare si cu mult superioare celor pe care unii dintre ei se lauda ca le-au facut la Spiru Haret”.

Loading...

De asemenea, prezidentiabilul si-a facut publica declaratia de avere, cerinta obligatorie pentru candidatii la presedintie. Unchiul Alexandrei Macesanu a strans o avere impresionanta care cuprinde terenuri, case, apartamente, masini, conturi burdusite cu bani.

Alexandru Cumpanasu si-a declarat in declaratia de interese apartenenta la Marea Loja Nationala.

Candidatul la alegerile prezidentiale, impotriva caruia BEC a depus plangere pentru suspiciuni de frauda cu semnaturi falsificate, are 7 case, dintre care doua cumparate in 2016 si 2 in 2017. Are doua autoturisme, dintre care unul Mercedes fabricat in 2018, are in conturi 260 000 de lei si 17 000 de euro.

De la celebra sa Asociatie pentru Implementarea Democratiei a scos in 2018 cu titlu de drepturi de autor 580 000 de lei, iar pe numele sotiei, care este si consilier in Guvernul Dancila, tot drepturi de autor, in valoare de 300 000 de lei.

Cumpanasu incaseaza salarii de la:

SNSPA – unde preda cursuri desi nu are diploma de licenta, conform declaratiilor facute de el insusi, marti, la Realitatea tv.
Romaqua Group Borsec
Asociatia de acreditare din Romania, din subordinea Ministerului Economiei – Asociatia de Acreditare din Romania, avand acronimul RENAR, este o organizatie neguvernamentala din Romania, fara scop lucrativ, care este recunoscuta oficial ca organism national de acreditare unic. Functioneaza in coordonarea si sub supravegherea Ministerului Economiei. Principala activitate a RENAR vizeaza acreditarea laboratoarelor de analize umane pe standardul ISO 15189/2007 urmare a introduceri acestui standard ca conditie obligatorie pentru intrarea unui laborator de analize umane in contract cu sistemul public de asigurari de sanatate.
UEFICSDI – Unitatea Executiva pentru Finantarea invatamantului Superior, a Cercetarii, Dezvoltarii si Inovarii aflata in subordonarea Ministerului Educatiei Nationale. Misiune: promovarea calitatii, leadership-ului pentru invatamantul superior, cercetare, dezvoltare si inovare.
Compania Nationala pentru Controlul Cazanelor, Instalatiilor de Ridicat si Recipientelor sub Presiune

Venitul anual al lui Alexandru Cumpanasu se ridica la 1,1 milioane de lei, aproximativ 19 000 de euro pe luna

Sotia sa, Cumpanasu Simona Gabriela, care activeaza in toate asociatiile si companiile care il platesc si pe candidatul la prezidentiale, a inregistrat un venit anual de 595 000 de lei, aproximativ 10 000 de euro pe luna, noteaza Digi24.