Alex Bodi a mers pana in Mamaia doar ca sa manance o friptura in foita de aur. Cat costa un astfel de preparat

25

Afaceristul Alex Bodi a mers weekend-ul trecut in Mamaia doar ca sa manance o friptura in foita de aur la un restaurant de fite de pe litoral. De aici, fostul sot al Biancai Dragușanu s-a dus sa petreaca in Muntenegru.

Weekend-ul trecut, afaceristul arestat in noiembrie 2020 pentru trafic de persoane și proxenetism a bifat din nou Mamaia pe lista destinatiilor de relaxare, chiar daca numai in trecere.

Loading...

De data aceasta, Alex Bodi a mers la Mamaia doar ca sa manance o friptura. Dar nu o friptura oarecare, ci una speciala, in foita de aur, pe care și-o comandase cu cateva zile inainte la un restaurant de lux din statiune, scrie Replica de Constanta.

Chiar daca alaturi de poze nu a ”rasuflat” in spatiul public și pretul extravagantei mancari pe care Bodi și-a luat-o din Mamaia, se știe ca un astfel de preparat se vinde cu preturi cuprinse intre 800 și 1.200 de euro.

Iar pentru afaceristul acuzat de DIICOT ca oblige minore sa se prostitueze a fost mai degraba o mancare de 1.000 de euro la pachet, intrucat din Mamaia a zburat direct in Muntenegru, pentru o alta sesiune de relaxare.