Alerta de coronavirus la Guvern! Femeia din Bucuresti confirmata cu coronavirus ar fi avut contact cu personal din Palatul Victoria!

8

Femeia de 42 de ani din Bucuresti, confirmata in cursul zilei de 8 martie cu coronavirus, ar fi avut contact cu persoane din randul personalului care isi desfasoara activitatea in cladirea Guvernului, informeaza Grupul de Comunicare Strategica.

In acest moment, se fac verificari suplimentare si s-au luat masuri preventive.

Loading...

„In contextul anchetei epidemiologice care este desfasurata in acest moment in legatura cu femeia de 42 de ani din Bucuresti, confirmata cu coronavirus (COVID-19) in cursul zilei de 8 martie, sunt desfasurate verificari cu privire la posibili contacti ai persoanei din randul personalului care desfasoara activitati in cladirea Guvernului Romaniei. Facem precizarea ca s-au luat masuri preventive in acest caz, fiind limitat orice contact cu terte parti pe care l-ar fi putut avea doua dintre persoanele, despre care s-ar putea considera ca au contact cu femeia de 42 de ani, solicitandu-li-se sa ramana la domiciliu impreuna cu familia”, se precizeaza intr-un comunicat al Grupului de Comunicare Strategica.

Conform unor surse, ar fi vorba de contact cu personal de la bucataria Guvernului, scrie Digi24.