Agresorul cu BMW care a atacat cu crosa de golf in trafic a fost retinut de politisti. Iubita lui avea de gand sa atace si cu maceta – Video

75

Individul care a atacat cu o crosa de golf masina unui alt sofer aflat in trafic a fost retinut. Acesta este cercetat pentru „savarsirii infractiunilor de lovire si alte violente, distrugere, tulburarea ordinii si linistii publice si impiedicarea sau ingreunarea, circulatiei pe drumurile publice”.

„Agresorul din trafic a fost retinut! Soferul agresiv din trafic este acum cercetat in stare de retinere sub aspectul savarsirii infractiunilor de lovire si alte violente, distrugere, tulburarea ordinii si linistii publice si impiedicarea sau ingreunarea, circulatiei pe drumurile publice.

Loading...

In seara de 22.06.2021, politisti din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti – Sectia 7 Politie, sub supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 2, au retinut un barbat de 30 de ani, cercetat sub aspectul savarsirii mai multor infractiuni.

Va reamintim ca Sectia 7 Politie s-a sesizat din oficiu, in lipsa unei plangeri, cu privire la savarsirea infractiunilor de tulburarea ordinii si linistii publice, distrugere si lovire sau alte violente, cand in jurul orei 21.00, conform unor imagini, un conducator auto a lovit cu un obiect contondent o alta masina, aflata in trafic, iar persoana care il insotea a lovit, acelasi autoturism cu piciorul”, a anuntat Sindicatul Europol.

In urma cu doua seri, individul si prietena sa l-au agresat pe soferul unui Logan in traficul din Bucuresti, dupa ce l-au blocat in trafic cu BMW-ul. Femeia a avut intentia si sa-l atace cu o maceta pe sofer. Ea nu a fost inca gasita de politisti.