Adrian Zuckerman, propus pentru postul de ambasador SUA in Romania, a primit unda verde de la Senatul american!

2

Adrian Zuckerman, candidatul propus de presedintele Donald Trump pentru a ocupa postul de ambasador al SUA in Romania, a primit unda verde din partea Comisiei de politica Externa a Senatului american. Decizia de azi vine dupa ce, in luna august, Comisia de Politica Externa a Senatului SUA a amanat aprobarea numirii lui Zuckerman ca ambasador in Romania, pe fondul acuzatiilor de hartuire sexuala, arata universul.net.

Loading...

Senatorul Bob Menendez, membru al Comisiei de Politica Externa, a anuntat in 25 iulie ca el si colegii din comisie au aprobat 13 nume de ambasadori propusi de Casa Alba, dar au decis amanarea numirii lui Zuckerman si a inca unui candidat.

Menendez a anuntat ca a cerut Casei Albe verificari suplimentare pentru Zuckerman, prin intermediul serviciului “Diplomatic Security.”

Adrian Zuckerman a fost dat in judecata in 2008 pentru hartuire sexuala de catre secretara sa, Jamie Ferrauiola, de la firma de avocatura Lowenstein Sandler, unde el era partener, scria publicatia Rawstory.com in septembrie 2018.