Adolescent de 17 ani, batut si lasat lat pe trotuar de un taximetrist. VIDEO

25

Un adolescent în vârstă de 17 ani a fost agresat duminică, 13 februarie, de un taximetrist, după ce a călătorit de la Caracal la Craiova, iar la destinaţie a refuzat să achite cursa. Momentul a fost filmat de un martor și distribuit pe internet, arata Ziare.com.

Victima a refuzat transportul la spital şi nici nu a dorit să depună plângere.

Loading...

Potrivit Poliţiei Judeţene Dolj, poliţiştii Secţiei 2 de Poliţie Craiova au fost sesizaţi, duminică, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe strada Caracal din municipiul Craiova, o persoană este agresată de către un taximetrist.

Poliţiştii au identificat persoana vătămată ca fiind un tânăr de 17 ani, din Caracal, judeţul Olt. Din verificările efectuate, s-a stabilit că, în cursul aceleiaşi zile, tânărul s-ar fi deplasat din Caracal în municipiul Craiova cu un taxi, iar la destinaţie, întrucât nu ar fi achitat contravaloarea cursei, ar fi fost lovit cu un obiect contondent peste picioare.

Adolescentul a refuzat să primească îngrijiri medicale de la echipajul de ambulanţă sosit la faţa locului sau să fie dus la spital. De asemenea, el nu a dorit să facă sesizare scrisă cu privire la cele întâmplate.

Poliţiştii fac cercetări pentru lovire sau alte violenţe şi continuă cercetările pentru identificarea agresorului şi stabilirea cu exactitatea a ceea ce s-a întâmplat.