Adjunctul SPP, Gabriel Cretu a fost gasit la perchezitiile unde se consuma drogul Ayahuasca! A fost trecut in rezerva de Klaus Iohannis

20

Fostul numarul doi din Serviciul de Paza si Protectie, Gabriel Cretu, a fost depistat la Clinica din satul Stanesti, de langa comuna Racari (Dambovita), care ii apartine Vanessei Youness, iubita fostului sef al serviciului de informatii din Ministerul de Interne, Gelu Oltean, la perchezitiile facute pe 14 decembrie, au declarat surse judiciare pentru G4Media.ro.

Loading...

El s-ar fi aflat printre cele 39 de persoane care s-au inscris pentru a participa la evenimentul ce urma sa aiba loc intre 13 si 15 decembrie. Potrivit acelorasi surse, Gabriel Cretu ar fi apropiat al lui Gelu Oltean, fiind fosti colegi la Academia de Politie.

Procurorii DIICOT sustin ca la clinica din Dambovita aveau loc reuniuni de consum Ayahuasca, ceai care contine un drog de mare risc, DMT.

In urma descinderilor, Gelu Oltean, iubita sa Vanessa Youness si un cetatean de origine britanica au fost arestati preventiv.

DIICOT a anuntat, luni, arestarea pentru 30 de zile a fostului sef al serviciului secret al MAI, Gelu Olteanu, si a iubitei acestuia, Vanessa Youness, precum si a cetateanului britanic, Thomas Lishman, care organizau in comuna Racari din judetul Dambovita reuniuni samanice, contra cost, unde se consuma ayahuasca, o bautura ce contine un drog de mare risc.