Adi Barar, liderul si fondatorul trupei Cargo, se afla in stare grava la ATI cu Covid-19

100

Liderul si fondatorul formatiei rock Cargo, Adi Barar, a fost confirmat cu COVID-19 si este internat in stare grava pe Sectia ATI a Spitalului Judetean Timisoara. Potrivit medicilor, starea lui este una critica, dar stabila.

Adi Barar, in varsta de 61 de ani, se afla sub supravegherea medicilor de doua zile, dupa ce a fost testat pozitiv cu COVID-19. El are si unele afectiuni mai vechi, astfel ca medicii l-au internat pe Sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Judetean Timisoara. Muzicianul este in stare critica, dar stabila, iar medicii fac eforturi sa il salveze.

Loading...

Trupa Cargo a transmis un mesaj pe pagina de Facebook a formatiei.

„Azi, ziua de joi, il gaseste pe Adi Barar la spital! Suntem ingrijorati pentru situatia in care se afla! Starea lui de sanatate, este mai fragila dacat ne-am fi putut inchipui, obisnuiti fiind cu un Adi cu o constitutie fizica puternica. Toate gandurile noastre sunt acum alaturi de el, dorindu-ne totodata ca trecerea prin aceste momente sa fie facuta cu respect si decenta din partea tuturor. Multumim! Va vom tine la curent!”, au transmis cei de la Cargo.