Adevarul despre propunerea Vioricai Dancila pentru functia de comisar european: „Domnul viitor comisar al Romaniei figura in arhivele britanice ca fiind un fost colaborator al KGB-ului”

23

Viorica Dancila a anuntat ca il sustine pe fostul europarlamentar Mircea Pascu pentru functia de comisar european interimar. “Am considerat ca este un om cu experienta”, a spus liderul PSD explicand ca, in prezent, postul de comisar pentru politici regionale a ramas liber.

Loading...

“Este un portofoliu important si Romania trebuie sa fie reprezentata”, a punctat Dancila.

Ea a afirmat ca sustinerea PSD pentru Pascu a fost unanima.

“Am supus la vot aceasta optiune, am avut in unanimitate votul colegilor din Comitetul Executiv National si am venit si cu o propunere. in eventualitatea in care aceasta propunere a noastra este acceptata de catre Comisia Europeana, propunerea Partidului Social Democrat e Mircea Pascu”, a spus ea.

Viorica Dancila a adaugat ca Pascu “este un om cu experienta, este fostul europarlamentar care a detinut un post foarte important in Parlamentul European – vicepresedinte al Parlamentului European”.

Valeriu Nicolae dezvaluie cine este viitorul comisar european

„In 1980 isi ia doctoratul in stiinte politice la Institutul de stiinte Politice. Institutul era varful de lance al propagandei comuniste avand ca scop crearea superpropagandistului comunist. Lucreaza ca cercetator stiintific principal gr. III la Institutul de stiinte Politice si Studiere a Problemei Nationale (1971-1986) si ca lector la Academia de Studii Politice si Sociale (1986-1989). Este trimis in strainatate cu burse inainte de 1989 ca orice om cinstit si fara legaturi cu securitatea. Este mentionat de Liviu Turcu pe lista celor 11 securisti si este mentionat si de Raceanu in cartea lui despre fostii ofiteri de securitate care au ajuns minstrii dupa 1989. Ioan Mircea Pascu a fost din 1990 in politica si nu a facut nimic, dar absolut nimic in privat. Mandatul de patru ani la MAPN in timpul lui Nastase este absolut oribil. Intr-o discutie cu un fost ministru de externe acesta mentiona un incident pe un aeroport din Londra datorat faptului ca domnul viitor comisar al Romaniei figura in arhivele britanice ca fiind un fost colaborator al KGB-ului. Este unul dintre oamenii promovati la greu de Varan. Acesta este viitorul comisar al Romaniei. La Uniunea Europeana”, scrie Valeriu Nicolae, fost oficial guvernamental in cabinetul Ciolos.