Adevarata fata a guvernarii PSD: „In primarie se bea de la 9 dimineata”

29

Alex Dima, realizator la „Romania, te iubesc”, a prezentat inca un caz revoltator din judetul Teleorman. O functionara a fost data afara de primarul PSD din Scrioastea pentru ca i-a atras atentia sa nu mai bea in timpul serviciului.

Loading...

Ionela Gloaba a fost data afara de doua ori de primarul Marian Sefu (PSD). Intai pentru ca i-a atras atentia sa nu mai bea in timpul serviciului si apoi pentru ca a indraznit sa conteste conditiile mizerabile in care a fost pusa sa munceasca.

„In primarie se bea de la ora 9 dimineata: ‘Ce bem, ce mancam’, asta este motivul pentru care vin la serviciu. Se imbata si uitati ce se intampla. Se consuma bauturi alcoolice in timpul programului: primarul, indrumatorul meu”, a explicat Ionela Gloaba.

Jurnalistul Alex Dima a oferit mai multe detalii despre acest caz.

„Ea fost intr-un stagiu, trebuia sa ajunga consilier juridic. A vazut tot felul de lucruri, le-a atras atentia, drept urmare primarul a facut un concurs cu doamna si i-a dat nota zero, nota care nu exista in examinari de tipul asta, trebuia sa-i dea minim 1.

Primarul nu avea nicio atributie in acest sens, nu putea sa organizeze un astfel de concurs si nici sa dea note.

A castigat in instanta si a fost repusa pe post. A exilat-o la 6 km de primarie, intr-un sat, in conditii extrem de insalubre. Dupa ce a facut contestatie, iar a dat-o afara, insa a castigat si al doilea proces. Acum primaria a facut contestatie”, a povestit Alex Dima despre ce se intampla in Primaria Scrioastea.