Actrita Magda Catone a intrat in echipa PNL Sector 2: „Vom reusi sa redam stralucirea Sectorului 2”

22

Renumita actrita a Teatrului National Bucuresti, Magdalena – Magda Catone, cunoscuta sub numele de Magda Catone, s-a alaturat echipei PNL Sector 2. Actrita a inteles necesitatea implicarii in viata politica a comunitatii Sectorului 2.

A absolvit Academia de Arta Teatrala si Cinematografica din Bucuresti in anul 1982, la clasa profesorilor Amza Pellea si si-a facut debutul in film in anul 1981, cand inca era in facultate, cu pelicula lui Lucian Pintilie, „De ce trag clopotele Mitica?”
Desi a jucat in numeroase filme de lung metraj, a participat la foarte multe show-uri de televiziune, a aparut si in telenovele, niciodata nu a renuntat la cariera ei teatrala, exceland in roluri comice. Este detinatoare a premiului de interpretare feminina la Festivalul de teatru din Brasov, 1983 si a premiului special al juriului la Festivalul de teatru pentru tineret, Costinesti, 1984.

Loading...

“Ma simt onorata sa ma alatur echipei PNL Sector 2. Vom reusi sa redam stralucirea Sectorului 2, facand impreuna lucruri bune pentru cetateni. Cred in echipa PNL si cred in valorile si principiile Partidului National Liberal. Sunt convinsa ca in aceasta formula putem schimba lucruri, putem recladi sectorul 2 si putem reda zambetul cetatenilor”, a declarat Magda Catone.

Inregimentarea Magdei Catone in echipa PNL sector 2 a fost privita ca un real success! “M-a bucurat sa constat ca valorile liberale pe care fiecare membru le-a promovat de-a lungul timpului se regasesc si in programul de candidatura pe care doamna Catone l-a propus, iar noi l-am validat. Privesc cu incredere la implicarea doamne Catone in proiectele Partidului National Liberal pentru cetatenii Sectorului 2. Intreaga noastra echipa va fi in slujba cetateanului asa cum doamna Catone a fost si este in slujba scenei romanesti. Impreuna putem castiga!”, a declarat Monica Anisie.