2.000 de profesori inscrisi intr-o singura zi la webinarele de educatie digitala

18

In contextul incert al inceperii noului an scolar, profesorii cauta solutii pentru imbunatatirea competentelor digitale. Acest lucru este demonstrat de interesul crescut al cadrelor didactice fata de webinarele organizate de Fundatia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei.

In mai putin de o zi de la lansarea unui nou program de webinare gratuite, s-au inscris peste 2.000 de profesori interesati de educatia digitala.

Loading...

Cresterea eficientei actului didactic, utilizarea unor aplicatii educationale noi, managementul atentiei elevilor, brandul personal pentru profesori, precum si interactivitatea lectiilor sunt principalele teme abordate in noua serie de webinare.

Proiectul este realizat in parteneriat cu Inspectoratul scolar al Municipiului Bucuresti, Centrul de Carte Straina Fischer International si Academia de Inovare si Schimbare prin Educatie din Republica Moldova, in cadrul campaniei “Liga Profesorilor Exceptionali”.

Inscrierile au loc in perioada 5 august – 22 august 2020 si se realizeaza prin completarea unui formular pe site-ul www.fundatiadanvoiculescu.ro